Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de gehele uitvaart voor u verzorgt in het crematorium in Utrecht
24/7 bereikbaar op telefoonnummer 085-0160614.


Crematorium Utrecht; centraal gelegen, gevarieerde faciliteiten

De centrale ligging in het land en de uiteenlopende mogelijkheden maken het crematorium in Utrecht tot een unieke uitvaartlocatie. In het noorden van de stad Utrecht, in een prachtig park met waterpartijen, waar u vanaf de terrassen van de restaurants op uit kunt kijken. Uitvaart24 kan de crematie, stemmig en stijlvol, geheel naar uw wens realiseren. Kijk hier voor onze tarieven.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Utrecht

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Utrecht zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Crematorium Utrecht: voor een grote groep of intiem gezelschap

Het crematorium in Utrecht beschikt over twee aula’s. Een aula met 200 zitplaatsen die geschikt te maken is voor zo’n 900 personen. De kleurstelling is rustig en warm en zo voelt de ruimte toch heel sfeervol aan. De mogelijkheid om met licht in bijvoorbeeld de lievelingskleur van de overledene de ruimte achter de kist aan te passen, geeft een heel persoonlijk tintje aan het geheel. De andere aula van het crematorium in Utrecht heeft zo’n 60 zitplaatsen, die rondom de kist geplaatst zijn. Door de kist zo centraal in de ruimte te plaatsen en de genodigden er in een kring omheen te plaatsen, nodigt het uit tot een heel intieme plechtigheid.

Grand café, restaurants en terrassen

Naast de twee sfeervolle aula’s waar u tussen kunt kiezen, is er ook de keuze van een restaurant bij het crematorium in Utrecht. Voor een grote groep kunnen de restaurants, elk met zo’n 100 zitplaatsen, met elkaar verbonden worden zodat het één grotere ruimte wordt. Daarnaast zijn er bij het crematorium in Utrecht terrassen op het zuiden, met uitzicht over de vijver. Zo u wilt kan de kist met de overledene ook in het grand café geplaatst worden en kunnen de nabestaanden daar in een informele sfeer hun afscheidswoorden uitspreken, terwijl de bar geopend is en hapjes of zelfs hele maaltijden worden uitgeserveerd. Of de bar kan tijdens de plechtigheid worden afgeschermd. Kortom: iedereen kan de uitvaart op zijn eigen wijze invullen. Uitvaart24 helpt u met het organiseren hiervan. Wilt u meer informatie? Bel met 085-0160614

Beeld en geluid in crematorium Utrecht

In beide aula’s, maar ook in het grandcafé en de restaurants van het crematorium in Utrecht bestaat de mogelijkheid om foto’s en videobeelden te laten zien. Dit kan met een DVD of een PowerPoint presentatie, CD of USB. Er is een beamer met projectiescherm en een ringleiding is ook aanwezig. Bovendien staat er een vleugel voor live muziek. De muren in de grote aula zijn voorzien van akoestische platen die de muziek en het gesproken woord nog beter tot zijn recht laten komen. Via een webcast kunnen ook mensen in het buitenland de plechtigheid volgen. Tot slot beschikt het crematorium in Utrecht over een aparte handenwasgelegenheid speciaal voor een Hindoestaanse uitvaart.

  • Crematorium Utrecht - Foto 1
  • Crematorium Utrecht - Foto 2
  • Crematorium Utrecht - Foto 3
Yarden Crematorium Daelwijck

Uitvaart24 maakt gebruik van het volgende crematorium in Utrecht:
Yarden Crematorium Daelwijck
Floridadreef 7
3565 AM Utrecht


Een uitvaart regelen in Utrecht?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Utrecht. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminutrecht.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Utrecht vooraf regelen? Intakeformulier