Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart in het crematorium in Utrecht een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
527 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Deskundigheid 9,2

Over ons

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland.
Waardig en transparant, zonder hoge nota achteraf.

Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening?
Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via 085-0160070

Annemiek

21-02-2018
10,0

Ervaring:
Alles perfect geregeld !! Geen toeters en bellen gewoon zo intens. Lieve medewerkers. Meer woorden heb ik er niet voor, ik zou deze Uitvaart24 aanbevelen voor iedereen die een waardig afscheid moet nemen van zijn /haar geliefden.
En het laatste betaalbaar voor diegene die niet het geld hebben voor iets anders.

Aanbeveling: ja

Anoniem

21-02-2018
8,0

Ervaring:
Zeer nauwkeurig

Aanbeveling: ja

wim

21-02-2018
9,0

Ervaring:
prima.

Aanbeveling: ja

Aukje

21-02-2018
10,0

Ervaring:
Zeer behulpzaam, meedenkend en transparant. Deskundig personeel. Ook in een ingewikkelde uitvaart.

Aanbeveling: ja

Nico

20-02-2018
8,0

Ervaring:
Geen ervaring

Aanbeveling: ja

Monique

20-02-2018
8,0

Ervaring:
Ondanks er weinig ruimte was voor een uitvaart konden we toch een waardig afscheid geven!

Aanbeveling: ja

N

20-02-2018
9,0

Ervaring:
Net zoal de vorige keer, uitstekend geregeld, snel, vakkundig en fair. Geen flauwekul, wat ze beloven, gebeurt. Goede prijs/kwaliteit.

Aanbeveling: ja

Andy

20-02-2018
10,0

Ervaring:
Ik wil mijn complimenten geven aan Ingrid Leenders. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan en de uitvaart van mijn vader tot een groot succes gemaakt. Ze was altijd bereikbaar en geen tijdstip hierin was te gek.

Aanbeveling: ja

Els

15-02-2018
9,0

Ervaring:
Ondanks dat de crematieplechtigheid van mijn echtgenoot sober was, heeft de spreker die ons begeleidde ontzettend veel goed gemaakt, waardoor het toch heel waardig en respectvol was.

Aanbeveling: ja

Leo

14-02-2018
9,0

Ervaring:
goede uitvaart voor een goede prijs. Deskundige uitvaartbegeleidster, die de uitvaart zeer goed begeleid heeft. Locatie was ook zeer goed. Iets te veel door anderen dan de uitvaartbegeleidster benaderd. Dit kan verbeteren.

Aanbeveling: ja

Crematie in Utrecht vooraf regelen? Intakeformulier